måndag 4 augusti 2014

Hannah och GraafHannah och Graaf är Sveriges mest framgångsrika siamesiska tvillingpar och har varit kändisar sedan födseln. Deras mor är feministen och krokimodellen Gudrun Schyman.

Vid Hannah och Graafs födsel arbetade den höggravida Gudrun med en utbildningsfilm om graviditet och förlossningen sändes i direktsändning på det kulturmarxistiska SVT. Graaf föddes fyra år före Hannah och fick därför hänga med sin mor vart hon än gick. Till slut lyckades Graaf inför ett stort mediepådrag dra med sig sin betydligt yngre syster ut. De satt då ihop både här och där.

1997 opererades systrarna för att kunna leva ett rikare och mer självständigt liv. Efter operationen märkte systrarna att män vågade komma fram till dem och vice versa. Tack vare detta lyckades Graaf gifta sig med fotbollsmålvakten Magnus Hedman, medan Hannah snärjde TV4:s dåvarande Idol-domare Andreas Carlsson. Operationen kostade 45 000 kronor per silikonbröst, exklusive materialkostnad, och finansierades av Radiohjälpen. När brösten var fyllda fanns inte pengar kvar för att skära loss systrarna från varandra, men det viktigaste var i alla fall gjort.

Hösten 2010 bestämde sig Hannah och Graaf att ta steget fullt ut och separera varandra genom en operation. Den omfattande och komplicerade operationen utfördes av kirurgen Samuel Fröler och sändes i tio avsnitt i TV 6 dokusåpa ”Nu skär vi itu dom, sa kirurgen”.

Fotnot: Detta blogginlägg är ett extrakt från den satiriska succéboken Kändisfakta, som du kan köpa på Bokus här. Innehållet i blogginlägget är påhittat och därmed inte sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar